De laatste fase van Kadekwartier

De 13 luxe terraswoningen waren tot en met 2 april in verkoop. Heeft u alsnog interesse? Schrijf u dan in als reservekandidaat.

Digitaal inschrijven

De inschrijving voor Kadekwartier vindt volledig digitaal plaats. U kunt zich enkel nog inschrijven als reservekandidaat op de woning(en) van uw voorkeur door in te loggen op uw account op www.kadekwartierleeuwarden.nl. U krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen vragen wij u een aantal gegevens, zoals uw contactgegevens en uw eventuele partner, financiële gegevens zoals uw inkomen, wat voor soort arbeidsovereenkomst u heeft, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, of u spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen heeft en natuurlijk welke bouwnummers uw voorkeur hebben.

Wat doen we met uw gegevens?

Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als u wilt, kunnen uw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

Toewijzing van de woningen

Dinsdagmiddag 3 april worden de woningen toegewezen. Is uw favoriete woning aan u toegewezen, dan wordt u gebeld door de makelaar op dinsdagmiddag 3 april of woensdag 4 april en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heeft u een optie op een woning. Een optie is 2 weken geldig. Is uw favoriete woning niet aan u toegewezen, dan komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kunt u alsnog gebeld worden.

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 – 233 73 33
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/