Plek met een verhaal

Kadekwartier ligt op de plek van de voormalige Leeuwarder Papier Fabriek. Een stoere plek met een robuust en industrieel karakter. Dat ziet u terug in de ontwerpen, waarbij de architect erin is geslaagd de fabrieksachtige sfeer vast te leggen en tegelijkertijd voor een vriendelijke uitstraling te zorgen.

Groen en centraal

Groen, ruim, rustig én stads en centraal. Klinkt als een tegenstelling? Niet in het Kadekwartier! Het terrein wordt aan de ene kant begrensd door de Harlingervaart met zijn stadse, stoere karakter en aan de andere kant door de rustieke, bestaande bebouwing en de nieuwbouw van het Nieuw Vossepark.

Parkzone

In het midden van het plangebied ligt een grote, parkachtige groenzone. Hier kunt u heerlijk even zitten, maar het levert ook een fraai uitzicht op. De parkwoningen zijn gericht op het park en door hun iets verhoogde ligging kijkt u fraai over het groen weg. De terraswoningen staan aan de overkant, waarbij het park het verlengstuk vormt van de tuinen. Behoefte aan nog meer natuurschoon? Het Westerpark is op slechts 800 meter lopen.

Voorzieningen

Dagelijkse boodschappen, uitgebreid shoppen, een avondje theater, naar de film of uit eten? U woont naast het centrum van Leeuwarden: alle voorzieningen zijn dus binnen handbereik. In de directe omgeving zijn ook verschillende basisscholen te vinden. Naast de terraswoningen komt nog een supermarkt, die door middel van een arcade optisch fraai verbonden is met de rest van het project. Alles bij de hand dus!

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
Tel. 058 – 233 73 33
info@makelaardijhoekstra.nl
https://www.makelaardijhoekstra.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/